Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja
Regija: LJ-mesto
Upravna enota: Lj. Bežigrad

LJ. BEŽIGRAD, MAJARONOVA ULICA 89,68 m2, 3-sobno, zgrajeno l. 1957, adaptirano l. 2016, 2/5 nad., Čudovito svetlo in prostorno stanovanje, super lokacija blizu centra mesta. Letos je bilo popolnoma obnovljeno, nizki stroški uporabe, kvaliteten objekt. Vredno ogleda. Pokličite 041426461, prodamo.

Energ. razred:  EI v izdelavi

Izračunajte kredit

Cena: cca 189.000,00 EUR

Stanovanje je bilo letos popolnoma obnovljeno: celotne inštalacije, novo in kvalitetno stavbno pohištvo, novi estrihi in talne obloge, nova kopalnica. Vgrajena so protivlomna vrata, v sobah je položen parket, v dnevnem prostoru pa vinilne plošče. Žaluzije na oknih so električne. Stanovanje je zelo svetlo. Visina stropov 2.7 m !

Stanovanje obsega: širok hodnik, veliko kopalnico z WC, 2 spalnici, iz ene je izhod na balkon ter veliko dnevno sobo skupaj s kuhinjo ter jedilnico in izhodom na manjši balkon. K stanovanju pripadata 2 shrambi v pritličju, ena je dovolj velika za uporabo garaže za motor.

Vsi števci za energente so ločeni, ogrevanje je CK na toplovod, funkcionalni stroški so nizki, saj ima blok novo fasado in streho V l. 2005 . Objekt ima dvigalo, v vsakem nadstropju sta samo dve stanovanji.

Parkiranje je možno pred blokom ali pa v bljižnji garažni hiši.

Pogoj prodajalca za sklenitev prodajne pogodbe je da kupec prevzame del provizije za posredovanje v visini 2% + DDV.

Referenčna številka oglasa: 6073075

Kontaktni podatki

Ponudnik: MA - nepremičninska družba, Marko Alič s.p.
Naslov: VIR, Šaranovičeva 28, 1230 Domžale
Telefon: 041/466-053
Spletna stran: http://www.ma-nepremicnine.si

IMETNIKI LICENCE

Vsi oglasi ponudnika...